Семейство от Карлово изпрати мръсни памперси на политиците от прехода

Булфото
share

Мръсни употребявани памперси за политици от прехода събраха на протеста в Карлово.Семейство Диана и Живко Ботеви бяха приготвили първия памперс от малкия им син Алекс за бившия финансов министър Симеон Дянков. Той е "удостоен", за изцепката му, че с 240 лева може да се гледа дете.

Вторият памперс е за Ахмед Доган, който разпродаде горския фонд на страната и заяви, че командва парите на България. Има и памперс за Иван Костов, който продаде "Мариците" и сега имаме такива сметки за ток. Не бе забравен и Сергей Станишев за тройната коалиция, окрала България, пише Блиц.

Има памперс и за Бойко Борисов, на който разчитахме, а сега ни остави сами, каза Живко. Той има две висши образования и работи за 400 евро. Инвестирал съм страшно много в образованието си, а сега мизерстваме. Отличничката на нашия випуск продава банички. Срам ме е да живея в такава държава, каза Живко.

На протеста в Карлово има 200 - 300 души, които успяха да го превърнат в политическа говорилня. На трибуната излязоха хора, които нито знаеха какво искат, нито от кого го искат.

Водещи новини

Още новини