Татяна Дончева: Действаме като тъпи парчета

Булфото
share

Това заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева.

Тя поясни, че не иска да се занимава с фашизоиди, визирайки ГЕРБ.

Относно това, че все още не е обявена кандидат – президентската двойка на БСП, Дончева заяви, че това доказва за пореден път, че БСП е лидерска партия.


„Всичко, което тече в момента в БСП, включително начинът, по който се номинират кандидати или се елиминират е заради това, което ще се случи след изборите“.

Дончева поясни, че кръгът около Станишев в момента е дал предимство на кандидатите, които са приближени до Георги Първанов. Тя обяви, че това са Ивайло Калфин и Костадин Паскалев. Кръгът на Станишев търси да сведе битката си с президента след Националния конгрес до това кой е виновен за изборите.

Проектът АБВ и участниците в него очевидно имат нагласата, че Сергей Станишев трябва да си ходи, заяви Татяна Дончева.

Разбира се, че Георги Първанов си трасира пътя в БСП. Няма как обаче някой, който е с биография на служител на ДС в 21 век да бъде приет.

Този път вотът на недоверие срещу ГЕРБ наистина има шансове да мине. Битката е глас за глас. Ако трябва и Ахмед Доган ще отиде на работа, за да мине този вот, каза Татяна Дончева.

Според нея Цветан Цветанов очевидно знае много неща за Бойко Борисов, но е и много глупав. Тя поясни, че реакциите му показват, че Цветанов не е изобщо запознат със ситуацията.
"Общо взето действаме като тъпи парчета, но не сме толкова тъпи да отделим Цветан Цветанов от онова, което е прилично и достойно", заяви Дончева.


Татяна Дончева съобщи, че е адвокат на един от задържаните при операция "Шок". Относно коментарите на вътрешния министър, че адвокатите изкарват мръсни пари, тя каза, че и неговите пари били такива и допълни, че скоро и на него ще му трябва адвокат.

Водещи новини

Още новини