Бандата на Хастара откраднала колата на Виктор Николаев от БТВ

share

Крадци от бандата на Асен Колев-Хастара най-вероятно са задигнали колата на водещия на "Тази сутрин" по БТВ Виктор Николаев, твърди "Всеки ден" позовавайки се на информация от разследващите.

Вече четвърти ден полицията е вдигната на крак, за да издирва откраднатата "Тойота Версо". Светлосивата японска кола е задигната от двама маскирани джамбази в петък вечерта в центъра на София, докато градът е препълнен от полицаи заради мача България-Дания. Веднага след това полицията предприема масирана акция за разпити на криминалния контингент на автокрадците. Заподозрян е 29-годишният Асен Колев-Хастара, който е нещо като "гара-разпределителна" за откраднатите коли в центъра на София. В неговата банда участват 20 бандити, които крадат само луксозни возила като "Ауди", джипове БМВ, но не отказвали и японски возила.

Автомобилите "Тойота", които ставали жертва на крадците всъщност са разглобявани и продавани за резервни части по сервизите в София и Перник. Хастара нашумя още преди 4-5 години, когато се прочу като най-добрият крадец на "Мерцедес", "Ауди" и "Порше Кайен". Веднага след като Алексей Петров беше уволнен от ДАНС, Хастара е арестуван, но съдът впоследствие го пусна под парична гаранция.

Водещи новини

Още новини