Младеж се самоуби с газов пистолет

Булфото
share

Самоубийството на млад мъж потресе хасковското село Маслиново. 22-годишният Аднан Караджов сложи край на живота си с един изстрел в сърцето.

От известно време Аднан прекъснал студенството си в Пловдив и заживял при дядо си в Маслиново, отбелязва БЛИЦ. Започнал работа в строителната бригада и бил с добро заплащане. Снощи, преди да натисне спусъка на газовия си пистолет, той се простил с невръстните си племенници, влязъл в къщи и дръпнал спусъка.

Когато близките му влезли в стаята момчето било обляно в кръв. Веднага го натоварили на кола и поели към Бърза помощ в Хасково. По средата на пътя Аднан починал.

Според дядото на момчето и неговите съседи не е имало причина то да се самоубие. Или става въпрос за нещастен случай или Аднан е имал някакви свои мрачни мисли, защото приятелите му твърдят, че напоследък се бил променил.

В момента в полицията работят по няколко версии, тъй като все още не е направена аутопсията. Подробности за случая могат да бъдат изнесени официално след като съдебният лекар направи аутопсията и се произнесе по случая.

Водещи новини

Още новини