Шеф на кабеларка вандалства, плаши полицаи с уволнение

share

Собственикът на кабеларката в Съединение Христо Кабашки отново влезе в криминалните хроники, след като вандалства в заведение в градчето. Бизнесменът е задържан в следствения арест, след като се е бил с охранители от СОТ и е ругал и обиждал полицейски служители от районното в село Труд, пише в. "Марица".

Срещу 43-годишния Кабашки е образувано бързо полицейско производство. В неделя сутринта той предизвикал пиянски скандал в ресторанта до плажа в Съединение. Кабашки обиждал и ругал управителката на заведението, отправял закани за саморазправа срещу нея и охранителите, които пристигнали след като жената натиснала паник бутона. Дори ударил един от тях.

След получения в полицейското управление сигнал за случилото се около 7 часа Кабашки е бил заловен да обикаля из града. Той отказал да му бъде извършена проверка за алкохол и да даде кръв за химичен анализ. Мъжът е бил отведен в РУП-Труд, където продължил да се държи грубо и арогантно с полицейските служители, с лекарския екип, дошъл по негов искане, и със свидетелите, пристигнали в управлението. Заплашвал полицаите с уволнение, а свидетелите с отмъщение.

Това е поредната изцепка на боса на "Касат", който преди две години съобщи, че синът му е отвлечен, но успял да избяга. По-късно двама от "похитителите" разказаха, че никога не са виждали Кабашки-младши, но за сметка на това са платили 200 лева на баща му, за да пусне две техни приятелки, които той държал затворени в хасиендата си в Съединение.

Водещи новини

Още новини