Стефан Кленовски: Полицаите удряха деца

share

Прегледайте внимателно всички записи от охранителните камери в The Mall и ще си отговорите на въпрос дали е упражнено полицейско насилие. Това заяви на влизане в съдебната зала Стефан Кленовски, предаде репортер на novini.bg.

Мъжът беше задържан при зрелищна операция в мола на Цариградско шосе, а съпругата му се оплака, че той е бил бит, а тя е била грубо обиждана от служителите на реда. Илиана Кленовска дори каза, че тя също е отнесла няколко удара от полицаите. Именно заради обвиненията от СДВР излъчиха записите с операцията по ареста на Кленовски. Служителите на реда упражниха насилие срещу деца, заото нахлуха в детски кът, твърди издирвания за източване на кредитни карти мъж.

На излъчените от СДВР записи обаче се вижда, че белезниците на Кленовски са поставени далеч от детския кът в мола в близост до една от касите. Софийски градски съд трябва да вземе решение дали да го остави в ареста. Стефан Кленовски беше обявен за издирване в рамките на операция “Шок“ срещу източване и клониране на кредитни карти извършено в Италия.

Водещи новини

Още новини