“Нежната душа” Кленовски източил 15 млн. от банкови карти

  • 31 януари 2012 12:40

  • 3927
  • 4
“Нежната душа”  Кленовски източил 15 млн. от банкови карти
©

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа хвърли днес повече светлина около задържането на “нежната душа” Стефан Кленовски, който е търсен за източването на 15 млн. от банкови карти в Италия.

“Въпросното лице Кленовски е издирван с международна заповед на три континента. Той е издирван от властите в Италия за това, че е участвал в престъпна група за източване на банкови карти. В Италия тази група е присвоила около 15 милиона евро”, разясни Цветанов.

Цялата престъпна група е включвала около 70 души. При първата акция срещу бандитите на територията на Италия са задържани над 60 от тях.

“При полицейска акция през септември автомобилът на Кленовски е спрян на пътя. След като спира колата, той хуква да бяга, изоставяйки в автомобила детето си. Единият полицай от патрула остава при колата с детето, а другият тръгва да преследва беглеца. След като Кленовски не се отзовава на разпореждането на полицая, същият стреля предупредително във въздуха. Бандитът тогава успява да се скрие”, поясни още Цветанов.

Сега е получен сигнал, че Кленовски ще посети рождения ден на детето си и е задействан план за ареста му. “В момента на задържането лицето има в себе си лична карта с чужда самоличност. Как е извършен ареста се видя. Лицето не е задържано пред входа на Мола, не му е оказван натиск”, обобщи Цветанов.

Припомняме, шефът на СДВР Валери Йорданов коментира след ареста на Кленовски, че преди задържаните са били “болни”, а сега станали “нежни души”. Повод за думите му бе оплакването на съпругата на Кленовски, че полицията си е превишила правата при задържането.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3927 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
веско железния

2014.01.25 | 17:39

4
има един Пламен Дечев от Левски , и той е от тяхната група , правят скимиращи устройства с един циганин казва се Алиман

2012.10.15 | 22:57

3
СЕГА ЖЕНА МУ ДА ХОДИ ДА СЕ ЕБЕ В ИТАЛИЯ ЗА ПАРИ БАРАБАР С ЩЕРКАТА ДА ИМ ГО СЛАГАМ НЕМИТ
eiiii

2012.10.11 | 20:49

1
Abe ti si mn tapo i kompleksirano pumiar4e,maikati i kantselarski plax promit
бат ванко

2012.10.11 | 20:49

2
бой по тея разбойници,като крадат на хората парите им е хубаво,ся квичат,мършите гадни,жена му един ден не е работила,той също,жена му що не го питала от де са парите дето харчат,знаела е,да не се прави на луда,на такива трябва и децата да им вземат иначе ще станат като тях,браво на куките,и в ареста да го набутат с най-кирливите мангали

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини