20-годишен с БМВ мина на червено и изпрати петима в болница

Булфото
share

20-годишен шофьор на БМВ от созополското с. Габър се сблъска с микробус „Форд Транзит” и изпрати петима човека в болница. Катастрофата е станала снощи около 20:20 ч. на кръстовището на улиците „Тодор Александров” и „Спортна” в Бургас.

Водачът Д. Б. минал при червен сигнал на светофара и се сблъскал с движещия се на зелено товарен автомобил „Форд”. Пострадали са трима пътуващи в БМВ-то: 36-годишният С. И., който е настанен в отделението по неврохирургия към МБАЛ – Бургас със счупен поясен прешлен, без опасност за живота; 18-годишната Г. И., прегледана и освободена за домашно лечение с диагноза „контузия на главата и гръдния кош”; 22-годишният Г. И., който получил контузия на главата и гръдната-поясна област, след оказана първа помощ също е пуснат у дома.

Ранен е и водачът на „Форда” - 42-годишният П. Г. от Средец. Той е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза „контузия на главата и гръдния кош”. Неговата 15-годишна дъщеря М. Г. е хоспитализирана в отделение „Неврохирургия” към МБАЛ – Бургас, също с контузия на главата.

Водещи новини

Още новини