Ауди с пияни цигани помля 3 коли на софийско кръстовище, тежко болна жена загина (видео)

Novini.bg
share

Тежка катастрофа стана при кръстовището на софийските булеварди „Габрово” и „Йозеф Щросмайер”, съобщиха за Novini.bg от пресцентъра на СДВР.

Загинала е жена, возила се в една от колите. Има и ранени, но техният брой все още не е изяснен, уточниха пред екипа ни от пресцентъра на МВР.

Сигнал за инцидента е подаден в 9:20 часа.

Оказа се, че загиналата е тежко болна жена, чиято дъщеря я е транспортирала до лечебно заведение за процедури. В колата се е возило и другото й дете, също момиче, заяви самото то пред репортер на Novini.bg.

ПТП-то става на светофар, на който изчаквали 3-те коли. Внезапно отзад с висока скорост ги удря „Ауди“ с кюстендилска регистрация. Колите се завъртат и се удрят, на място загива тежко болната.

Дъщеря й, която е шофирала, е ранена и откарана в болница. По непотвърдена информация тя е управлявала „Ситроен“, който обаче е смачкан до неузнаваемост.

Според очевидци Аудито е управлявано от цигани без шофьорски книжки и в нетрезво състояние. Не се забелязва и спирачен път.

Тепърва причините, довели до фаталния инцидент, ще се изясняват от органите на реда.

На място освен полиция има екипи на “Пожарна безопасност и защита на населението” и Спешна медицинска помощ. Движението се регулира от Пътна полиция.

Водещи новини

Още новини