Тормозели убийцата Атанаска в ареста

Булфото
share

На жесток тормоз е подложена зад решетките Атанаска Георгиева, обвинена за убийството на малката Алекс от Поморие, за това се оплакаха роднини на арестуваната, пише "България днес".

Близки на Атанаска твърдят, че тя денонощно е притискана от полицаи и следователи. Целта била тя да направи самопризнания за убийството на 8-годишното момиченце и да не променя показанията си. Атанаска обяснила на разследващите, че е посегнала на Алекс, защото момичето обидило децата на сестра й.

В яростта си жената нахлузила найлонов плик върху главата на детето и го увила с тиксо. Притиска го, докато спре да диша, това пишело в самопризнанията на Атанаска.

Сестрата на Атанаска Северина Димитрова е убедена, че с бой са я накарали да направи самопризнания. "Моите версии по случая са две. Първата е, че Атанаска прикрива някой близък, което ме съмнява, защото тя нямаше контакти с други хора. Втората е свързана с това, че е принудена със заплаха или тормоз", обяснява Северина "Аз имам чиста съвест и вътрешното ми Аз казва, че тя не е убийца, камо ли да посегне на дете. Тя не е такъв човек. Аз лично не вярвам на нито една нейна дума от самопризнанието. То е смешно и глупаво. Искам да го чуя от нейната уста", категорична е сестрата на Атанаска.

"

Водещи новини

Още новини