Мутри притискали бащата на убитата 4-годишна Ани

  • 16 май 2015 15:42

  • 8954
  • 0
Мутри притискали бащата на убитата 4-годишна Ани
©

Мутри са притискали бащата канибал Светослав Бакърджиев заради катастрофа в Гърция. Това разказал той при разпитите си пред гръцките ченгета, след като бе задържан и обвинен за убийството и разфасоването на 4-годишната си дъщеричка Ани в Атина, пише "България днес".

Според обясненията му на арестанта около два месеца преди смъртта на детето той претърпял пътен инцидент в гръцката столица. Докато се движел с БМВ по улица „Ахарон“, двама души с мотор „Хонда“ се ударили във вратата на колата му на знак "стоп". Според обясненията на канибала двамата непознати не били пострадали при инцидента.

Шофьорът на хондата настигнал Станислав и поискал пари за щетите по мотора. Българинът обаче дал номера на телефона си на непознатия. Казал, че ще говорят на следващия ден. "Тъй като се страхувах, взех колата, която не е на мое име, и отидох в България в селото ми и я оставих там. Когато се случи това с дъщеря ми, се обадих по телефона на брата на Димитрина и му казах да смъкне номерата на колата", разказал Станислав пред разследващите.

Според обясненията му в момента БМВ-то било паркирано в София. Задържаният обяснил, че не познава българската столица и не знае как се казва улицата, на която е оставена колата. Бащата на момиченцето, за когото се предполага, че е ял от останките на детето си, след като го разфасовал и сварил, продължава да твърди, че не той го е убил.

До момента канибалът лансира две различни версии. Според едната той намерил детето си мъртво сутринта, но нямал представа как е починало.

Съвършено друг сюжет задържаният Станислав разказва пред шефа на затвора на остров Корфу. На въпроса на началника защо е убил детето си отговаря, че не той, а приятелят му е убил Ани. 

Въпросният приятел Назиф Мехмедов-Ники всъщност е човекът, пред когото Станислав разказва за разфасоването на дъщеря си и изхвърлянето на останките из контейнерите за смет в Атина. Ники обаче не запазва за себе си зловещата тайна на канибала, а отива в българската полиция и разказва за ужасяващата история, разиграла се в гръцката квартира на наркомана Светослав. Нашите ченгета веднага предават информацията на колегите си в южната ни съседка и бащата касапин е арестуван.

Според криминалисти той неслучайно е разказал при разпитите за пътния инцидент с мотористите в Атина два месеца преди убийството на Ани. По думите на ченгетата е много възможно обвиненият за зверското престъпление спрямо собственото си дете да се опита да прехвърли вината за смъртта му на тях. Той съвсем умишлено е разказал, че се е крил в България, защото се страхувал от мотористите.

Психолози допускат, че при следващите разпити канибалът може коренно да промени дадените до момента показания и да извади новата версия за мистериозните мутри, които го притискали и за да му отмъстят, ликвидирали дъщеричката му. Адвокатът му вече подхвърли в публичното пространство, че има още неразкрити обстоятелства около смъртта на 4-годишното момиченце.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини