Задържаната Атанаска заблуждавала семейството с есемеси, че Алекс е отвлечена

  • 12 април 2014 15:02

  • 14605
  • 4
Задържаната Атанаска заблуждавала семейството с есемеси, че Алекс е отвлечена
© Булфото

Задържаната за убийство Атанаска Георгиева е изпращала есемеси на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп. Това обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред TV7.

Мотивите за убийството на 8-годишната Александра все още не са ясни. Лазаров коментира, че става дума за битов инцидент и неоправдана жестокост.

„Няма да влизам в детайли за механизма за самото убийство. Наистина не е имало шанс детето”, каза Лазаров.

Обвинената за убийството на детето 39-годишна Атанаска се оказа дъщеря на тъщата на хотелиера Веселин Тошев – Светлана и сестра на жена му, но от друг баща. Междувременно 60-годишната Светлана и дъщеря й Северина бяха задържани и разпитани, но днес вече са на свобода.

Атанаска пристига преди година от Златоград в Поморие и работи в хотела на Веселин Тошев. Майка й разказа тази сутрин пред екип на NEWS7, че дъщеря й не е убийца и не знае как телцето се е оказало под леглото й.

Все още не е ясна причината за убийството на осемгодишното момиче. По непотвърдена инфорамация Тошев е имал неуредени финансови отношения с бащата на Александра – Веселин Тодоров-Германеца.

Светлана Димитрова обясни, че квартирата, в която живеела дъщеря й Атанаска и която се намира над жилището на семейство Тодорови, е нейна – тя плащала наема. Светлана работи като готвач в хотела на зет си Веселин Тошев. По думите й, на тавана Атанаска живее сама, но там имало още много празни помещения. „Затова не вярвам на нищо. Искам първо да видя с очите си”, заяви Димитрова.

Тя обясни още, че Атанаска и малката Александра са имали „приятелски отношения”. С родителите, обаче, Атанаска почти не говорела. „Никакви взаимоотношения не е имало – караници или нещо от сорта, както се пишат тука разни щуротии”.

На въпроса как си обяснява, че тялото на Александра е намерено на тавана, Светлана Димитрова отговори: „Искам снимка да видя. Разбирате ли? Аз на приказки вече не вярвам”.

Последвайте канала на

Весела Найденова
14605 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
k

2014.04.17 | 00:23

4
Какво прави телевизията на Бареков първа там.Тя беше първа и в случая Лясковец.Това намирисва на обвързаност на това лице със службите.

2014.04.16 | 13:00

3
Strashna omraza e imalo - vzemato mu e nai-miloto na sveta, detenzeto !!!!! Da ne kazva, 4e ne e imal vragove !!!!

2014.04.13 | 23:48

2
Да го направим БОГ, той излови бабичките.

2014.04.13 | 23:48

1
idva den vseki si plashta greha.po rod i pokolenie ....

Добави коментар

Водещи новини