Спецполицаи щурмуват хотел заради отвлеченото дете на Германеца (обновена+снимки)

share

Малката дъщеря на бизнесменът от Поморие Веселин Тодоров – Германеца е изчезнала снощи и е възможно да се касае за отвличане, съобщи БТВ. Александра е третокласничка в училище " Иван Вазов" и не се е прибрала след края на учебните занятия.

От полицията са потвърдили, че момичето е в неизвестност от вчера следобед, но не са споменали да се работи по версия за отвличане. Според свидетелства на очевидци, от който тръгна информацията за изчезването на детето, багажниците на напускащите Поморие коли се проверяват внимателно.

Веселин Тодоров е роден в Поморие, бизнесът му е свързан с покупко-продажба на апетитни имоти край морето, бил е собственик и на заложна къща. През 2010 години той е арестуван заедно със свои приближени, сред които и големият му син Методи, заради лихварство. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания.

20 тежко въоръжени полицаи щурмуват семейния хотел „Лагун“ в центъра на Поморие, предава "Флагман". 7 полицейски коли охраняват района около 5-етажния хотел, а въоръжените полицаи с бронежилетки и качулки в момента претърсват стаите, ресторанта, пералното помещение и подземията на хотела.

Акцията е във връзка с издирването на отвлечената 9-годишна Александра. Детето за последно е било видяно вчера приятелите й са я видели на новите люлки в училище около 16:30 часа. От училището до жилищната кооперация на семейството. Районът е изключително оживен и е трудно да бъде отвлечено дете, без да бъде забелязано от свидетели.

Водещи новини

Още новини