Гривната на отвлеченото дете от Поморие е открита в училищния двор (снимки)

  • 11 април 2014 12:41

  • 10395
  • 4
Гривната на отвлеченото дете от Поморие е открита в училищния двор (снимки)
© Булфото

Гривна на изчезналата Александра от Поморие е открита в училищния двор, съобщи БТВ.

В издирването на детето се включи и куче.

Детето изчезна снощи на връщане от училище. Детето скоро имало рожден ден. Вчера то било на училище, отишло на театър и след това на занималня. На път от там неговите следи се губят.

В момента 20 тежко въоръжени полицаи ровят в хотел "Лагун" в града. Проверяват се и гаражите на сградата. Хотелът се намира на около 300 метра от брега, близо е до Гранд Хотел „Поморие“ и е в непосредствена близост до ОУ „Иван Вазов“ - на не повече от 200 метра в посока морето. Собственик на хотела е силно задлъжнял.

Възможно е момиченцето първоначално да е отведено там, тъй като то може и да е познавало хората, с които е тръгнало, и да са го придвижили доброволно – без насилие. Това обаче засега са само предположения, МВР не потвърждава тази информация.

Възможно е между него и бащата на Александра - Веселин Тодоров-Германеца, да има отношения между длъжник и кредитор. Германеца е известен с лихварската си дейност.

Родители на съученици на Александра се чудят защо никой не е посрещнал детето снощи, след като се подписват декларации, че са длъжни да си приберат децата.

Работим по случая с изчезналото дете в Поморие. Това обяви министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев. „Нека да не слагаме квалификации. Наистина дете не се е прибрало вкъщи. Работи се по различни версии. Предприети са всички необходими мерки. Надявам се скоро да имаме развитие по този случай”, подчерта Йовчев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10395 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ку.рю

2014.04.14 | 16:38

4
Има господ, имааа, има!
az

2014.04.12 | 06:40

2
Da ima Gospod ,no kakvo e vinovno tova dete !!!!
КОМЕНТИРАЙТЕ

2014.04.12 | 20:58

3
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ : "СЛЕД КАТО ДОЙДОХМЕ НА ВЛАСТ ПАДНАХА ОКОВИТЕ НА СТРАХА В ОБЩЕСТВОТО ". НАИСТИНА ПОЗНАВА ТОЗИ СОЦИАЛИСТ-КАПИТАЛИСТ.
КОМЕНТИРАЙТЕ

2014.04.11 | 21:05

1
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ : "СЛЕД КАТО ДОЙДОХМЕ НА ВЛАСТ ПАДНАХА ОКОВИТЕ НА СТРАХА В ОБЩЕСТВОТО ". НАИСТИНА Е ПОЗНАВА ТОЗИ ДРУГАР.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини