Закопчаха проститутка по време на полов акт

Интернет
share

Специализирана полицейска операция за противодействие на проституция и сводничество на закрито е била реализирана през нощта във Варна. 

В операцията освен служителите от „Борба с организираната престъпност” (БОП), са участвали и инспектори от пожарната, НАП и инспектори от Инспекцията по труда във Варна.

По време на акцията са били проверени девет заведения – стриптийз барове. Четири от заведенията са били във Варна и пет в к.к. „Златни пясъци”. Проверени са 83 момичета. Всички са се представили за танцьорки.

В едно от заведенията обаче е била заловена жена по време на полов акт с 20-годишен германски турист. Жената е на 28 години. Образувано е производство срещу барманката на заведението като обвинението е за предоставяне на помещение за секс услуги.

От НАП-Варна са издали седем констативни протокола, свързани с нарушение на данъчното законодателство. От пожарната са издадени осем акта за нередност, свързани с пожарната безопасност в заведенията. В момента от Инспекцията по труда проверяват договорите на така наречените танцьорки.
 

Водещи новини

Още новини