Китайска метреса се извини публично (видео)

  • 06 август 2014 09:52

  • 3028
  • 1
Китайска метреса се извини публично (видео)
©

Меймей, която парадираше с лъскавия си начин на живот и бе засипвана със скъпи подаръци, се извини че е опетнила името на Червения кръст, съобщи South China Morning Post. Меймей стана изключително известна в социалната мрежа Уейбо, китайският Фейсбук, публикувайки фотоси със скъпи коли и от екзотични места, твърдейки, че това са подаръци, които тя получава заради работата си като старши мениджър в Червения кръст, пише "24 часа".

Китайката бе арестувана по обвинения в нелегални залози по време на Световната купа по футбол. След ареста си обаче Меймей бе принудена да признае, че е скъпа проститутка, която взима по 20 000 долара за нощ, за да прави секс с елита на Китай, и няма никаква връзка с благотворителната организация.

Скандалът с Червения кръст избухна през 2011 г. от тогава организацията е изправена пред сериозни предизвикателства при събирането на дарения, заради което Меймей бе принудена да се извинени публично по телевизията, облечена в оранжев затворнически гащеризон. „Обичам да се фукам. Суетна съм като малко момиченце. Бих искала да се извиня на Червения кръст. Искам да се извиня още повече на тези хора, които не могат да получат помощ заради мен“, каза тя в ефира на държавната телевизия.

В пика на своята слава китайката имаше почти 1.9 млн. последователи в Уейбу, които бяха запленени от любовта й към скъпите курорти, бързите коли, скъпарските ресторанти и казината в Макао. Киберславата й бе толкова голяма, че Меймей засне филм за своя живот миналата година, в който разказва как от дете с проблемно детство в провинция Хунан е станала студентка във Филмовата академия е Пекин.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3028 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.09 | 20:21

1
Има един лаф: що е у царица, то е и у магарица. Тези "елитни" китайци ако имат по 20 000 долара излишни, аз мога да им дам една сметка - да ги превеждат там :)

Добави коментар

Водещи новини