Окошариха травестит - проститутка при хайка във Варна

  • 22 юли 2011 13:30

  • 8167
  • 0
Окошариха травестит - проститутка при хайка във Варна
© Булфото

Едно от задържаните за проституция лица е травестит.

На всички са съставени предупредителни протоколи, че подлежат на наказателна отговорност за продължително получаване на средства по нетрудов и неморален начин.

Срещу 9 от лицата, сред които едното от мъжки пол, са образувани бързи полицейски производства по чл. 329 от НК. Сред тях е В. К. 23-годишна варненка, която през периода 28.04.2011 г. до 22.07.2011 г. като пълнолетно работоспособно лице през продължителен период от време не се занимава с обществено полезен труд и получава нетрудови доходи, като проституира в района на бул. “Вл. Варненчик” до автобусна спирка “Патриарх Евтимий”.

На територията на Четвърто РУП е задържана Л. Елк. 19-годишна от Каменар, която проституира в района на стария път за Бургас. На същото място проституирала и З. Хюс. 23-годишна от Добри Войниково.

Установено е, че П. Р. 32-годишна от плевенското село Староселци също проституира на територията на РУП – Аксаково. По същото време и на същото място е задържана Кр. Х. 33-годишна от Варна.

До момента изброените лица не са осъждани. Срещу всички тях е образувано бързо полицейско производство.

Материалите са докладвани на прокурор. Взети са мерки за неотклонение “подписка”. Останалите 4 бързи полицейски производства са срещу травестит и 3 проститутки, които “работели” само нощна смяна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8167 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини