Нагъл арабин помлял възрастна жена, дъщеря й се разрида в ефир

share

76-годишна жена е с опасност за живота, след като беше блъсната на тротоара на столичния бул. „Емил Марков” в събота следобед, докато разхождала кучето си.

Според първоначалната информация, тя се разминала със счупен глезен, но дъщеря й Ксения Димитрова разказа пред БТВ , че майка й е неконтактна и всеки момент очаква най-лошата новина.

„Шофьорът обеща да поеме разходите, но кой ще поеме отговорност? Кой ще ми върне майката,” попита жената. Самият водач е арабин и когато полицаите са дошли се е държал изключително нагло. Младият мъж носел тениска с надпис "Али" и е бил обграден от още десетина араби. Ако аз направя това в неговата държава ще ми отрежат главата на дръвника, а тук те вървят с парите, купуват апартаменти, коли, проститутки и гейове, разказа жената.

 „Очевидци потвърдиха, че младежът е летял, а не е карал,” допълни Димитрова, но отбеляза, че шофьорът първо заявил, че бил сам в колата, а после – че е придружаван от трима приятели. Дъщерята на пострадалата възрастна жена подчерта, че версията за таксиметров автомобил, който го е засякъл, не е потвърдена. Тя призова, ако има такъв, водачът му да съдейства на органите на реда. Освен това на младия шофьор, завършил движението си върху четири автомобила на тротоара, не е взета кръвна проба. Тя изрази съмнения, че въпреки отрицателната алкохолна проба, той може да е употребил наркотици.

„Не може убийците да се разхождат по улиците, а аз утре да ходя на гробищата,” категорична беше Ксения Димитрова и се разрида в ефир.

Водещи новини

Още новини