Авария на водопровод: Временно е спряно движението между станциите „Сливница“ и „Обеля“

  • 06 октомври 2024 15:15

  • 1601
  • 3
Авария на водопровод: Временно е спряно движението между станциите „Сливница“ и „Обеля“
© Булфото (архив)

Във връзка с авария на магистрален водопровод в район „Връбница“ временно е спряно движението в участък на метрото между станциите „Сливница“ и „Обеля“ по Линия 2, съобщиха от Столична община. 

Осигурен е заместващ автобус, който се движи от метростанция “Сливница“, по бул. “Панчо Владигеров“, „Обелски път“ до станция “Ломско шосе“.

Автобусите спират по всички съществуващи спирки двупосочно. Движението по Линия 2 на метрото се извършва нормално между станциите „Ломско шосе“ и „Витоша“.

Аварийните екипи работят по отстраняване на проблема с магистралния водопровод и изпомпване на навлязлата вода в метрото. Движението на метрото в останалите линии се извършва нормално.

Наредиха Софийското метро сред най-добрите в Европа

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1601 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
без патки БАНКИАНСКи ЕШНУСИ

2024.10.06 | 15:36

1
К,,У,,Р,,В,,А,,Т,,А ,, от (ТР)ДАНС Първо я Е,,Б,,Е,,Ш После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ ! К,,О,,П,,Е,,Л,,Е,,Т,,О от ГД БОП Директно му Пръскаш Ч,Е,,Р,,Е,,П,,А , Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков ! За Семействата на К,,у,,р,,в,,и,,т,,е от (ТР)ДАНС и К..о..п..е..л..е..т..а..т..а от ГД БОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! М,,Ъ,,,Р,,Ш,,А , И..З..Р..О..Д, И..З..М..Е..Т, У,,Т,,А,,Й,,К,,А, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! Флорината си платил на Т,,и,,к,,в,,а,,т,,а и на корумпирано-извратената МУ "съдебна" система и ся си джитка на воля, по живо, по здраво с Т..Р..А..В..Е..С..Т..И..Т..И..Т..Е в АМСТЕР (А)ДАМ !!! А т..и..к..в..а..т..а три папи плюс пияндурника Ишиас го милват по простата, куха чутура! Народе???????!!!!!!! Издигат Кандидатурите на КиряковЪъъъъъ и БалъковЪъъъЪЪЪъ за шефове в Станишевския Г,е,й Б..а..р..д..а..к (ТР)ДАНС. Ф,,И,,С,,Т,,И,,Н,,Г,,А им идвал Отръки.....а Бърканичков защо го забравяте Мъжка П,,р,,о,,ст,,и,,т,,у,,т,,к,,а - Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (ТР)ДАНС. Кандидат П..а..ч..а..в..р..и..т..е в (ТР)ДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н.а Инспекция като Донаборниците:"Задни Бузи за проверка молим" Ицо Петрофф : "Със сигурност между Петко Сертов и Станишев не е имало хомосексуална връзка. Не може и дума да става, че две ш..в..е..с..т..е..р..к..и ще се дърпат... И Сертов и Станишев са "жените" в леглото. Така, че са търсели мъже и няма как да са любовници. За Петко Сертов разбрах че е въртял любов на работното си място с младеж на име Момчил, който Азер Меликов му е осигурил", разказва Ицо. НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ. Милиционерската п..р...с.. т. и ..т..и..т..у..т..к..а е държавна п,,р,,о,,с,,т,,и,,т,,у,,т,,к,,а, л,,а,,п,,а П..и..ш..к.и и л..и..ж..е З,,а,,д,,н,,и,,ц,,и по Устав и на Заплата,осигурена му от данъците плащани от З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,о,,т,,о Работническо Склавянско Г..о..в.е..д..о. Няма по голямо падение за един родител от това детето му да стане МИЛИЦИОНЕР или недай си боже Мъжка П,,р,,о,,с,,т,,и,,т,,у,,т,,к,,а (Доносник) от З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,а,,т,,а "Държавна" "Сигурност"- (ТР)ДАНС, филиал на КГБ. Храниш го,обличаш го, учиш го и то накрая вземе че се и..з..с..е..р..е на метеното и стане МИЛИЦИОНЕР. Това означава че си тотално провален като родител и не по малък Б..о..к..л..у..к от детето си, а Л,,а,,й,,н,,о,,т,,о изсрано в семейството ти не може да се измие поне ПЕТ поколения напред. Пазарджишкото Милиционерско Г,,о,,в,,е,,д,,о е доказано най-тъпото Г,,о,,в,,е,,д,,о развъждано в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я к,,е,,н, ,е,,ф създаден преди 135 години от Руски д..е..г..е..н..е..р..а..т..и за 32 тона злато. М,,Ъ,,Р,,Ш,,А, И,,З,,Р,,О,,Д, И,,З,,М,,Е,,Т, У,,Т,,А,,Й,,К,,А, Б..О..К..Л..У..К, Г..А..Д, Д,,Е,,Г,,Е,,Н,,Е,,Р,,А,,Т, П,,О,Д,, "ЧОВЕК", С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!
без патки БАНКИАНСКи ЕШНУСИ

2024.10.06 | 16:37

3
Ченгетата СашоъЪЪЪЪ ДончевЪъъъъ ЪЪЪЪЪЪЪ и КрасимирЪЪЪЪъъ ГергоФФФЪЪЪЪ си Събират Боклука в "Би Ти Ви" ! Троянския Ц,,И,,Г,,А,,Н,,И,,Н от Колибите СашоЪъъ ДиковЪ , По Известен Като Сина на КУКАТА Започва Работа в "Шоуто" на Съветското К,,О,,П,,Е,,Л,,Е от Учиндол СлавиЪЪ ТрифоновъЪЪ По Известно Като СЛАВУНЦА ! ДА СЕ ЗНАЕ ! КОЙ Е СИНА НА КУКАТА ! Бащата на Сашо Диков – Дико е Бил МИЛИЦИОНЕР и Член на БКП, Затова Троянския Ц,,и,,,,г,,а,,н,,и,,н Сандо Диков е Известен Като "СИНА НА КУКАТА" Майката на Сашко Диков е Била Делегатка на Петия Конгрес на БРП (к), Воден от Самия Георги „Тарабата“ Димитров. Тази „Чест“ Разкрива що за Т,,В,,А,,Р е Била тя. На Този Конгрес Партията се Преименува на БКП и Превръща ТЕРОРА в Своя Основна Политика. БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е П..О..Д.."ЧОВЕК" ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО ! Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ.
Новини бг

2024.10.06 | 16:21

2
БЛОКИРАЙТЕ ПОБЪРКАНИЯ ШИЗОФРЕНИК МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ДУХАЛ НА ЦИГАНИТЕ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА. ПЪЛНИ САЙТА С ШИЗО ЛАЙНАТА СИ!

Добави коментар

Водещи новини