Арестуваха криминално проявен, насилил бившата си приятелка

share

44-годишен криминално проявен от стражишкото село Камен е задържан за изнасилване на бившата си приятелка. Малко след полунощ в полицейското управление в Стражица е получен сигнал от 34-годишен мъж от с. Камен, който съобщил, че бившият любовник на приятелката му е влязъл в жилището му, където живеели на семейни начала, и я отвел.

За броени минути жената е открита от полицаите в дома на 44-годишният мъж в с. Камен, където по нейни данни била изнасилена от него. Пострадалата е живяла на семейни начала за период от осем месеца с насилника, като през ноември 2012 г. двамата се разделили.

По-късно изоставеният мъж разбрал, че бившата му изгора живее от няколко дни при друг мъж в същото село. Така в него се породила идеята да влезе в дома на новия й приятел и да я отведе обратно в жилището си. Въпросната вечер той прескочил оградата на имота, разбил входната врата на къщата, след което влязъл вътре, където заварил бившата си приятелка сама.

Изплашена жената се скрила под леглото. Неканеният гост я издърпал и я извел навън, след което я завел на сила в дома си, където я насилил. 44-годишният мъж е задържан за 24 часа. Той е осъждан за блудство с малолетна и за кражби.

Водещи новини

Още новини