Арестуваха таксиметров шофьор, обирал клиенти в Слънчев бряг

интернет
share

Задържаха таксиметров шофьор, обирал клиенти в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Вчера около 02.00 ч. в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение от 18-годишен израелски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че около 01.00 ч. на същата дата до хотел "Лагуна парк", неизвестен таксиметров шофьор му е присвоил следните вещи: мобилен телефон и пръстен от жълто и бяло злато.

В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни действия е установен и задържан извършителят на деянието – това е криминално проявения Л.Ф., 25-годишен от Бургас. Мъжът е извършвал таксиметрова дейност на територията на Слънчев бряг с лек автомобил "Шкода фабия", с бургаска регистрация. При извършения личен обиск, вещите на израелския турист са открити.

При претърсване на таксиметровия автомобил са намерени още вещи: два фотоапарат, пет мобилни телефона, мъжки кожен портфейл с лични документи на 17-годишен холандски гражданин, сумата от 460 лева и устройство - тип "помпа" за външно влияние на таксиметровия апарат.

По случая е образувано бързо полицейско производство. Работата по доказване на цялостната престъпна дейност на Л.Ф. продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър.

Водещи новини

Още новини