Шофьор загина, а дете бере душа след тежка катастрофа край Венец

share

Шофьор загина, а четирима души и дете са с опасност за живота след тежка катастрофа край с. Венец, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Вчера около 7.10 ч. на пътя София – Бургас, в района в близост до с. Венец, настъпва пътен инцидент между лек автомобил "Опел Астра" със сливенска регистрация, управляван от 36-годишния П.П. от с. Асеновец, обл. Сливен - пътуващ към Бургас, "Мазда 323" с бургаска регистрация, управляван от 76-годишния И.М. от Бургас, пътуващ към София, и товарен автомобил "Скания", със софийска регистрация, управляван от 34-годишния Г.М. от Айтос - движещ се към София. Водачът на "Мазда"-та предприема изпреварване на товарния автомобил, без да се е уверил, че няма насрещно движеща се кола, при което се удря челно с идващия в насрещното платно "Опел". От удара "Мазда"-та се завърта и се удря и в "Скания"-та. От пътния инцидент е загинал водачът на "Мазда"-та - И.М., а са ранени неговият спътник – К.Б., 65-годишен от Бургас - с черепна травма и опасност за живота, настанен за лечение в бургаска болница.

Дъщерята на К.Б. – Р.Б., 35-годишна от Бургас, получила фрактура на дясната ръка и главата, настанена за лечение в бургаска болница с опасност за живота.

Пострадали са и пътуващите в "Опела" - водачът П.П. е настанен в ямболската болница, с фрактури на крайниците и съмнения за фрактура на таза, с опасност за живота, и пътуващите - Х.Ч., 47-годишен от с. Ябланово общ. Котел, настанен за лечение в бургаска болница с диагноза политравматизъм, черепна травма и средно тежко състояние, съпругата му – М.Ч., 46-годишна от с. Ябланово, общ. Котел, настанена за лечение в бургаска болница с диагноза контузия на главата, с опасност за живота, детето им - М.Ч., 5-годишен от с. Ябланово, общ. Котел, настанен в МБАЛ Бургас с диагноза политравматизъм, черепна травма, с опасност за живота, и В.В., 66-годишен от с. Асеновец - настанен за лечение в МБАЛ Бургас с контузии на главата и гърдите, без опасност за живота.

Водещи новини

Още новини