Жена опита да се самоубие с газов пистолет

share

35-годишната Илияна Гетова се е простреля в главата с газов пистолет в бургаския квартал "Сарафово" вчера. По чудо жената е оцеляла, пише "Бесове".

Сигналът за инцидента е подаден от мъжа, с когото Илияна живее. Когато униформените отишли на място на улица „Пробуда” в квартала, сварили любовника гол. След разпит се оказало, че той е македонец. Според показанията му, Илияна си е комуникирала със свой обожател в интернет и е отишла за малко до другата стая. Чул е заглушен пукот и е отишъл да провери какво се е случило.

Първоначалните съмнения на полицаите са били, че мъжът, с когото е съжителствала Илияна, се опитал да я убие, а тя се опитала да го прикрива. Мъжът е разпитан, а от дланите му са били свалени натривки, но следи от оръжието по него е нямало.

Илияна е от Разград и е майка на четири деца. Не е ясно какво е накарало жената да стреля в главата си, самата тя не е дала логично обяснение на полицаите. Минути преди да посегне на живота си, жената е била във мрежата Фейсбук, където е контактувала с непознат.
 

Водещи новини

Още новини