Теменужка Петкова, ГЕРБ: Ще подкрепим само политически кабинет, видяхме резултата от "сглобките"

БТВ
share

ГЕРБ се явява пред гражданите с експертизата и програмата си. Това заяви пред БТВ водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28-ми МИР - Търговище Теменужка Петкова. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 309

"През последните 4 години хаосът и безвремието се настаниха трайно в българското общество, всички виждаме последиците от това. Много ми се иска след 27 октомври да има редовно правителство."

"Подадохме ръка на всички политически партии в името на това да има редовно правителство. Ако има коалиционен формат на управление, то министрите трябва да се разпределят спрямо електоралната тежест на всяка партия. Искаме стабилна България, за да се справим с предизвикателствата пред страната", разкри Петкова.

Борисов от Пловдив: Парите ви седят в Брюксел, "Харвард" ви управлява

Сигурно си спомняте преди дерогацията за прословутото "левче" от горивата. Всичко, което се случи около "Лукойл" по времето на управлението на ПП-ДБ и БСП, беше много притеснително, заяви тя. 

Помните какъв вой наддаваха от ПП-ДБ и за "ин хаус" процедурите. Но сега виждаме техният кмет Васил Терзиев да прилага с огромен успех "ин хаус" в София, разкри кандидатът на ГЕРБ. 

"За нас от ГЕРБ е от изключителна важност образованието - там се кове бъдещето на България. Ако не инвестираме в този сектор, то бъдещето не е много розово."

ГЕРБ за образованието: Нови програми, пазар на труда, реални знания и изкуствен интелект

Решението за дупката от 18 млрд. лв. в бюджета не е лесно. Против сме обаче да се увеличават данъците, коментира още Теменужка Петкова и допълни, е именно ниските данъци привличат чуждестранните инвестиции. От формацията са против и новите заеми. 

Категорични сме, че ще подкрепим само политически кабинет, вече видяхме резултата от "сглобките", съобщи Петкова. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 309

Водещи новини

Още новини