Валери Симеонов: Думите ми за майките на деца с увреждания бяха в защита на националния интерес

Кадър: БТВ
share

Влизам в битката за „Дондуков“ 2 заради решението на коалиционния съвет на „Патриотичен фронт“ и заради лични причини. През тези 7 г., откакто съм влязъл реално в политиката, съм показал своите положителни и отрицателни черти. Зад себе си имам реални постижения, дължащи се на последователните ми действия. Доказал съм, че мога да постигам целите си. Това заяви лидерът на НФСБ и кандидат за президент Валери Симеонов в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Разделението не работи за представителство на патриотичния вот в България. Имаме основание да търсим кандидатурата на обединението, към което се стремим всички. За нас е по-важно обединението на патриотичните сили отколкото парите“, подчерта той.

Ето кои са номерата в бюлетините за изборите

„Ние не се борим за държавна субсидия. Явяваме се с идеята, че патриотичното обединение има бъдеще“, вярва Симеонов.

„Не съм правил изявление срещу общности. Изказването ми беше за част от общност след пребиване на здравни служители. Във всички случаи е ставало въпрос за защита на национални интереси, включително и за майките на деца с увреждания. Бил съм честен, последователен и смел. Обединението трябва да се извърши в името на национални каузи“, подчерта лидерът на НФСБ.

„Гордея се с това, на което съм бил идеолог, а именно изграждането на оградата по границата. Друго с което се гордея е повишаването на доходите и подпомагането на бизнеса“, каза още Симеонов.

Водещи новини

Още новини