Валери Симеонов води листата на "Патриотичен фронт" в Бургас

  • 10 октомври 2021 15:20

  • 809
  • 8
Валери Симеонов води листата на "Патриотичен фронт" в Бургас
©

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 води листата на коалиция "Патриотичен фронт - НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,, БДС "Радикали" и БНДС "Целокупна България" в Бургас. Това стана ясно днес, когато патриотичната коалиция внесе документите си за регистрация в РИК-Бургас и представи кандидатите си за народни представители.

Лидерът на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, и лицето на БДС-Радикали Цветан Манчев са кандидатите на „Патриотичен фронт“ и за президент, и вицепрезидент.

Втори в листата е юристът и депутат от 43-то и 44 Народно събрание Христиан Митев. След него е бившият общински съветник Радослав Петков. Четвърти е юристът Антон Стоянов, пети е общинският съветник от НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, Боян Дяков, шести е Валери Ангелов – също общински съветник, председател на здравната комисия в ОбС-Средец, седми е друго знаково име от региона и с опит в местното самоуправление – Ивайло Вагенщайн.

По думите на Христиан Митев това е листа, която категорично може да бъде припозната от жителите на цялата област.  Христиан Митев обяви, че коалицията тръгва за  47-ото Народно събрание с нагласа за максимално добър резултат.

„Не знам дали ви направи впечатление – в листата няма нито един партиен кадър, човек, който да работи на щат в партията, за разлика от останалите, особено по-големи партии. Тук са хора, местни авторитети, всеки доказал се в своята област. С тези хора ние смятаме да защитаваме позициите на патриотизма в НС от една страна, и от друга – да представляваме достойно нашата Бургаска област“, посочи Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Партньорите на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, в патриотичната коалиция - БДС-Радикали и БНДС „Целокупна България са доказани патриоти и демократи, хора, с които сме участвали в избори, мотивира обединението Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Покана е била отправена и към ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, но те не са откликнали, стана ясно от изявлението на лидера на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,.

Весела Найденова
809 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
csc

2021.10.10 | 21:09

8
Карикатури
Абе,

2021.10.10 | 17:12

2
Пурко нали щеше да скача от моста с релса на врата, какво стана?
Еми...

2021.10.10 | 18:45

7
Пyтка излезе, отказа се от мъжката си дума и той... За кой ли път :) Бутански циганин, какво искаш от него?

2021.10.10 | 18:20

4
ЯАААААА ПОЯВИ СЕ ПУРКО СЕЛЯНИНА.....

2021.10.10 | 18:23

6
БДС-Радикали и БНДС „Целокупна България са доказани ИДИОТИ

2021.10.10 | 18:22

5
след като и Шкембе войвода се дърпа от него,можете да си представите каква отрепка е

2021.10.10 | 18:07

3
Мартинали ! Аут са !
Патриот

2021.10.10 | 15:50

1
Патриотите в миналите президентски избори гласувахме за президента Радев а той тръгна да разделя нацията.

Добави коментар

Водещи новини