Официално: Валери Симеонов също се впусна в президентската надпревара

  • 07 октомври 2021 12:04

  • 891
  • 3
Официално: Валери Симеонов също се впусна в президентската надпревара
© Булфото

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Цветан Манчев са кандидатите за президент и вицепрезидент на коалиция  "Патриотичен фронт", в която участват НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,, БНДС "Целокупна България" и БДС-Радикали. От обединението заявиха, че кандидатите им са достойни хора, които носят у себе си любовта към България.

,,Ние направихме всичко възможно, преди да бъдат издигнати кандидатури, да поканим нашите бивши партньори. За съжаление нашата покана не беше приета'', отбеляза пред медиите Симеонов.

Валери Симеонов също ще се кандидатира за президент

Ние последни си заявихме решението, изчаквайки, но те се регистрираха самостоятелно много по-рано. Което не означава, че ние няма да работим за широко патриотично обединение. Защото като няма патриоти, в Народното събрание е масово бездействие. Трябва да има патриоти в парламента, коментира още кандидатът за държавен глава.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Цветан Манчев са кандидатите за президент и вицепрезидент на коалиция "Патриотичен фронт" (Булфото)

Владимир Василев
891 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хаахахахаха

2021.10.07 | 21:25

3
Е НЕ! Досега бях абсолютно наясно, че ще гласувам за Луна! Сега и Варели Симеонов се кандидатира и аз вече започвам да се чудя за кой от двамата да гласувам!

2021.10.07 | 13:43

2
Пурко, моста в Бургас чака, кога ще вържеш релсата с въжето и ще се метнеш надолу? Нали знаеш, който не си държи на думата не е мъж, а пyтка миризлива.
този

2021.10.07 | 12:21

1
този и тиквата да ходят да си опрвят оградата на гранцата с турция.

Добави коментар

Водещи новини