Мартин Димитров: Моделът на управление трябва да се смени

Нова телевизия
share

Важно е да има висока избирателна активност и да се вдигне резултатът на партиите на протеста. Това каза в предаването "Офанзива" по Нова Нюз Мартин Димитров, кандидат за депутат от Демократична България.

За него за важните и дълбоки реформи трябва съгласие, което е възможно да се постигне, когато бъдат сложени на масата. Политикът смята, че моделът на управление трябва да се смени.

Той вярва, че ако Бойко Рашков успее да спре купуването на гласове и издържи този тест, ще бъде един успешен вътрешен министър.

Търговец на ментета задържан за купуване на гласове в Хасковско, арести и във Варненско

Мартин Димитров смята, че не е редно да се дават оценки на икономическия екип на служебното правителство в този момент, но може да се твърди, че има успешни и правилни стъпки. Той е убеден, че магистрала "Хемус" ще бъде построена, но подчерта, че за разлика от строителството при управлението ГЕРБ, трябва да се търси ефективност.

Според него пенсиите трябва да бъдат преизчислени от началото на следващата година, като средната е възможно да достигне 1000 лева, а доходите ще се вдигнат, когато има сериозен ръст на икономиката, от 7-8% процента на година.

Водещи новини

Още новини