Мартин Димитров: Без реформи в България нищо няма да се промени

  • 12 април 2021 08:37

  • 1841
  • 13
© Нова телевизия

Разбира се, че нови избори не са изключени, но конституционната процедура по връчването на мандати ще бъде спазена. Що се касае до реформите, те повече не могат да бъдат отлагани. Чехия изпревари Испания като БВП от глава на населението, Румъния пък застига Португалия, само при нас нещата си седят на едно място и продължаваме да сме последни по доходи в ЕС. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия новоизбраният депутат от гражданската квота на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

По думите му от изключително важно значение са реформите в съдебната система и в Изборния кодекс.

Моето мнение е, че ГЕРБ, БСП и ДПС създадоха този омагьосан кръг на бедност. Ако не излезем от него, нещата няма да се оправят. Трябва правителство, което да предложи реформи. Така че нека да се направи опит да се състави някакво разумно правителство, което обаче няма да е никак лесно, коментира той.

Доц. Смилов: Или правителство с мандата на ИТН, или избори

,,Няма да искаме съдебна реформа, само за да отчитаме някаква дейност. Това е ключова реформа, която трябва да се случи и това трябва да е едно от условията за съставяне на правителство. Не трябва да се говорят общи приказки'', категоричен бе Димитров.

Ген. Атанасов припомни, че основната цел е сваляне на ГЕРБ от власт

Без съдебна реформа няма да мръднем и на сантиметър, затова и чуждестранните инвеститори ни отбягват. Двигателят на реформите трябва да бъде в парламента, а не в правителството, посочи още представителят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на обяви, че не трябва да има никакво увеличение на данъците, каквито слухове се носели.

Последвайте канала на

Novini.bg
1841 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Милко

2021.04.13 | 20:24

13
Мартине, най-добрата реформа ще е да не се появявате в парламента изобщо
Аман

2021.04.12 | 11:34

12
Вече като чуя реформи и ме избива студена пот!Аман от стари изхабени задници да ми говорят за реформи. Аман от чалга мутри като Учиндолеца,аман от Мая сестра Гелева,аман от Костовисти,Бекаписти и всякакви -исти! Няма толкова прост народ,няма! Реваха срещу ДПС,плюха сега пак с тях ще се коалират!Мишки!
Вуте

2021.04.12 | 10:25

8
Тоя дървен философ от где го изкарахте?

2021.04.12 | 11:07

11
От талаша.
Уча се

2021.04.12 | 09:56

7
Венции......, Венци....! Че кой мислиш, все още не знае за реформите, та си "правиш дъвка" от тях ?! Въпроса е вие, като "реформаторски блок" какво направихте за реформите ?! А бяхте в управлението на държавата ! И не сравнявай Румъния с България, защото комунистическа България изпусна "пиленцето на рамото" с "Рено", а Румъния не ! И за това ГЕРБ ли са виновни ?! А може би са виновни и за това, че Румъния има петрол ?! Или пък за това, че Румъния е 20 милионна ?! Или пък за това, че в Ловеч сглобиха "няколко" китайски коли, но пак фалираха, въпреки подкрепата от държавата ?! Не Венци ! Не са ГЕРБ виновни за положението на България, просто "материала е слаб" ! Борисов е напълно прав за това и крайно време, всички да го осъзнаем и да се съобразяваме с това, а не да лъжем хората, че "някой си" ще може по-добре да управлява Бъ.гария ! А материала е "слаб" Вензи, заради комунистите, които за 70 години, успяха да го доведат до това състояние ! Всички бивши соц държави през 1990 забраниха участието на каквито и да било "стари номенклатурчици" във властта, само в България те си развяват коня и до сега, и така ще бъде, докато не измрат и техните възпитаници, от естествена смърт ! До тогава, ще трябва да се съобразявате с "каквото имате" и не обвинявайте ГЕРБ и Борисов да това, че България е последна, защото единствено те, правят нещо за страната ни ! Ако ги игнориране от управлението, това ще е равносилно на "държавно самоубийство" ! Поздрави с най-добрия пожелания за късмет,защото вие сами си гоните "птичето от рамото" и късметът ще ви е крайно необходим !
Стефанов

2021.04.12 | 11:07

10
Прав сте, този човек се упражнява само в риториката, но за работа го няма.

2021.04.12 | 10:36

9
И тази стара муцуна е новата ПРОМЯНА колко години тези отломки от комунизма са във властта и какво са направили НИЩО като ги гледам тези СТАРИ Муцуни се отвращава м и незнам кои мислещи хора ги харесват

2021.04.12 | 09:43

6
кукувици целата дай българия
ДБ....ДА ИБЪ

2021.04.12 | 09:42

5
АБЕ МАРТИНЕ, ПРЕДИ ИЗБОРИ СЕ СКРИ КАТО МИШКА, СЕГА НА ВСЯКА МАНДЖА СИ МИРУДИЯ

2021.04.12 | 09:10

4
Ще ви видиме и вас колко пари струвате.
ДБ....ДА ИБЪ

2021.04.12 | 08:54

3
ЩО НАПУСНА СДС.....АЛЧНОСТ ЗА ВЛАСТ.....ТИЯ ИЗХАБЕНИ ПОЛИТИЦИ, ЩЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ....
НОВО ПЕТ

2021.04.12 | 08:52

2
ТО ОТ РЕФОРМИ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ........

Добави коментар

Водещи новини