Каракачанов: Правителството се справи с икономическата криза и пандемията

Кадър: Нова телевизия
share

Още в края на миналия месец имахме заседание, колегите от НФСБ знаеха за него. На това заседание 80% бяха ВМРО да се яви самостоятелно на изборите. Уведомих г-н Симеонов за това решение. Така вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов обясни в "Карай, направо" по Нова телевизия защо воеводите решиха да се явят самостоятелно на предстоящите избори, като сложиха край на коалицията "Обединени патриоти".

Когато обикаляш столичните питейни заведения и думкаш на барабанчета, нямаш място в нашата коалиция, коментира и Каракачанов за раздялата с "Атака". "Не било компот, а е било краставици, а даже не краставици, а на някой, докато думка в софийските кръчми по барабанчетата, му дошла тази лъжа. Той я повтаря от години. Тези сапунки от турски сериали, както се казва, не знам", опроверга Каракачанов думите на Волен Сидеров, че военното министерство било превърнато в агенция за недвижими имоти.

Валери Симеонов: НФСБ и ВОЛЯ имат обща борба с монополите

"По мое време са продадени най-малко имоти и то на най-високи цени. Някои хора смятат, че Гьобелс е уникален гений в пропагандата", продължи той по повод твърденията на бившия си коалиционен партньор. "Това е вярно толкова, колкото е вярно с имотите", обори още едно внушение на Волен Сидеров, този път по адрес на Валери Симеонов, че си тръгвал от властта с язовир.

"За първи път, отдавна, правителството изкарва пълен мандат. Правителството свърши много работа. Да, може да бъде критикувано за много неща. Правителството успя да се справи с икономическата криза и пандемията", заяви Красимир Каракачанов.

"Жалко е това, когато институциите воюват и се разделят, вместо да се обединяват. Още август предложих да седнем на една кръгла маса ли, квадратна ли, но да видим какви са интересите на народа, а не на Гошо и Пешо", заяви вицепремиерът за напрежението между премиер и президент, подклаждано непрекъснато от "Дондуков" 2 и размахващия юмрук Румен Радев.

Водещи новини

Още новини