Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Антон инж. Сашо Александров ще преобрази общината

share

Кандидатът за кмет на община Антон инж. Сашо Александров, издигнат от ПП ГЕРБ, ще преобрази общината и ще подобри жизнения стандарт на хората. Това заяви oбластният координатор на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова на среща с местните жители.

Тя гарантира, че обещанията в предизборната програма на Александров ще бъдат изпълнени, защото е човек, който държи на думата си и няма да допусне решаването на проблемите да бъде повече отлагано. Важен момент в програмата е изграждането на пречиствателна станция за питейната вода в общината, защото до момента тя се ползва във водоснабдителната мрежа директно от извора. Друг акцент в предизборната платформа на кандидата на ГЕРБ е подобряване на инфраструктурата - възстановяване и ремонтиране на тротоарите и улиците, поддръжка на зелените площи и др. Ще бъде изграден и младежки център.

Сред най-амбициозните инвестиции в района е за създаване на общинско публично дружество за бутилиране и продажба на планинска изворна вода от Национален парк „Централен Балкан”, част от чиято територия попада в района. „Това ще е инвестиция, която ще осигури бъдещи приходи за общината и ще открие нови работни места. Целта е повече хора да останат да живеят и работят в Антон и да получават по - високи доходи“, посочи областнят координатор.

Социалната програма на кандидата на ГЕРБ предвижда повече внимание към подрастващите. Ще бъде ремонтирана детската градина и ще се осигури по-добра поддръжка на базата. Статутът на местното училище е „защитено” и стремежът на инж. Сашо Александров е той да се запази при по - добри условия за обучение. Програмата на Александров предвижда също да се монтира видеонаблюдение на входа и изхода на селото, в центъра и на обществените сгради.

 

Водещи новини

Още новини