Николина Ангелкова се срещна с жители на самоковските села Доспей и Райово

  • 19 октомври 2019 15:58

  • 333
  • 0
Николина Ангелкова се срещна с жители на самоковските села Доспей и Райово
©

Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се срещна с жители на самоковските села Доспей и Райово и обсъди с тях най - актуалните проблеми в региона. „Николай  Гешев се кандидатира за кмет на село Доспей от ГЕРБ за трети мандат и е спечелил доверието на хората. Той ще продължи политиката за по-висок жизнен стандарт и по-модерна инфраструктура в селото“, каза Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. Тя поздрави кандидата за кмет с постигнатото през последните години - подменена канализация и водопровод, асфалтиране на пътя до Самоков и главната улица по европейска програма, ремонт на църквата „Св.св. Петър и Павел“ и др.

Областният координатор подкрепи местната инициатива да се кандидатства по програма към Фонд „Земеделие“ за ремонт на читалището. Направен е също проект за възстановяване на местността Шишманово кале. Местните хора очакват да се направи корекция на коритото на р. Доспейска и да се асфалтира вътрешната селска мрежа, което влиза в предизборната програма на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Самоков Валентин Милушев. „Бъдете сигурни, че представителите на партията не дават обещания, които няма да изпълнят, но само с общи усилия животът тук може да стане по-добър, а хората по-доволни“, подчерта Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

По-късно тя посети и с. Райово, за да даде подкрепата си за кандидат-кмета Иван Иванов. „Райово е прекрасно място. Решаването на проблемите с водоснабдяването и канализацията ще го направят още по - привлекателно място. Нашата политика е насочена и към младите хора - да останат и да се развиват тук. Аз като министър на туризма ще съдействам да разкрием и покажем красотата на това място“, увери Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. Тя приветства обещаното в предизборната програма на Иван Иванов - отпадните води да се канализират чрез проект, който да обхване и селата Продановци и Широки дол, всички интернитови тръби да се подменят, поетапно да се възстановят и ремонтират улиците и тротоарите, да се реновира площада, да се поддържа пътят Райово–Продановци.

Местният бизнес настоява част от приходите от дърводобив да се връщат за реинвестиране. Хората искат по-добре да се поддържа детската площадка и да се спре разрухата на неработещото училище и двата стадиона.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Самоков Валентин Милушев е поел ангажимент да се подобрят съоръженията за канализация и водопровод, а част от средствата от реализиран дърводобив в землището на Райово да остават в селото са социални подобрения. Ще се монтира и видеонаблюдение, за да се повиши сигурността на местните жители.
 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини