Николина Ангелкова: Божурище ще има още по-добро европейско бъдеще с кандидата на ГЕРБ за кмет Мартин Асенов

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Божурище Мартин Асенов ще работи отдадено, с неговите лидерски качества и със силния му отбор Божурище ще има още по-добри европейски перспективи. Така  областният координатор на ГЕРБ за София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се обърна към местните жители.

Ангелкова и Асенов обсъдиха с хората бъдещото развитие на региона. На срещата бе и Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, член на ИК на ГЕРБ и заместник - председател на Парламентарната група на партията.

Мартин Асенов ще има цялата подкрепа на кабинета, което е гарант за стабилността, икономическия растеж и по-добра социална среда за хората, увери Ангелкова. Тя допълни, че Божурище може да играе важна роля на инвестиционната карта на България заради потенциала си и приоритетите на правителството  за ускорено развитие, индустриализация и разкриване на все повече работни места.

Областният координатор акцентира, че в програмата на кандидата за кмет на  Божурище са заложени повече инвестиции в здравеопазване и пътна инфраструктура.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет Мартин Асенов има подкрепата на правителството. Бъдете горди - най-старото летище на Европа е тук, заяви на свой ред Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

ГЕРБ е гарант за нашето европейско развитие, посочи от своя страна Асенов и допълни, че ще работи за по-добра перспектива за съгражданите си и общината. Ще бъда пред Вас винаги открит, честен и почтен, за да постигнем заедно по-добър напредък на нашия град, подчерта той. Не обещавам на едро, а предлагам само изпълними неща, заяви кандидат кметът на Божурище.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет