Николина Ангелкова в Ботевград: Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт

Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт и ще работи за всеки един гражданин. Това заяви Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, областен координатор на ГЕРБ София област. Тя и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ботевград се срещнаха с жителите и обсъдиха с тях перспективите и бъдещото развитие на града, съобщиха от ПП ГЕРБ.

В програмата на Сашко Везенков специално внимание е насочено към ремонтиране на целия градски площад и изграждане на голям паркинг на няколко нива в центъра на града. Акцент в работата му ще бъде и подмяна на уличното осветление в Ботевград и селата, монтиране на камери за по-голяма сигурност, както и подновяване на тротоарите в общината.

Областният координатор информира още, че сред основните цели в работата на Везенков ще бъде и премахване на нерегламетираното сметище и ремонт на автогарата. Той ще работи усилено и за извършаването на спешен ремонт на бързата помощ и реновация на болницата в Ботевград.

„Ние не даваме обещания, а работим и нашите резултати са видими“, каза Ангелкова.

Тя поясни, че с решение на правителството през месец септември тази година е започна реализацията на скоростния път от Мездра до Ботевград. Също така в началото на октомври кабинетът даде зелена светлина и за цялостното разширение на пътя Видин - Ботевград, който е изключително важен за Северозападна България.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет