Йорданка Фандъкова: Поемам конкретни ангажименти с ясен график за работа

Кадър: Нова телевизия
share

Решението ми не е спонтанно, а обмислено. Това е отговорност към доверието, което са ми дали хората. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова в предаването „Плюс-минус. Коментарът след новините” след като по-рано днес обяви, че ще се кандидатира за нов мандат на местните избори.

„Залогът на тези избори е много голям. През последните години София се развива, тя стана динамичен град благодарение на работа, не на приказки”, припомни тя.

„Ще акцентирам върху това, което се прави, защото това е важно за хората. За мен е важно в тази кампания да се чуят идеите, да се чуят решенията“, подчерта столичният кмет.

Фандъкова каза още, че за нея са важни проектите и идеите за София.

„Зная, че това, което сме направили, ще бъде отричано от нашите опоненти, че ще бъдат изтъквани пропуски, грешки. За 10 години активна работа с това темпо, няма как да няма грешки. Важното е да се анализират и да можем да продължим напред”, коментира Фандъкова.

За кампанията си тя ще акцентира върху това, което предстои да се направи. „Вече анонсирах три големи цели, за които работим. Това не са празни обещания, а конкретни ангажименти с ясен график за работа”, каза още Фандъкова.

 

Водещи новини

Още новини