Цветанов: Победа за ГЕРБ на европейските избори ще означава пълна катастрофа за БСП

Фейсбук
share

Победа за ГЕРБ на европейските избори ще означава пълна катастрофа за БСП.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още сподели той:

"Нужна е пълна мобилизация сред структурите на ГЕРБ, за да дадем възможност на страна ни да продължи европейския си път на развитие. Това заявих днес по време на посещението си в град Сливо поле, на което ме придружиха областният координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев и кметът на общината Валентин Атанасов.

Направихме преглед на няколко инфраструктурни проекта /обновената поликлиника, многофункционалната спортна площадка, площадът и парка/ в град Сливо поле, като също така посетихме местна фирма. Само преди няколко месеца кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков преряза лентата на поликлиниката след осъществен ремонт за близо 300 000 лева. Сградата на лечебното заведение е изцяло обновена след 25 години очакване, като са създадени възможности близо 20 кабинета да отворят врати. Тогава евродепутатът дари електрокардиограф. Преди няколко дни пък с турнир по футбол на малки врати бе открита многофункционалната спортна площадка в центъра на Сливо поле.

С колегата Нунев оценихме високо напредъка при пълната рехабилитация на площада и парка около сградата на Общината, където се създават отлични условия за отдих и игра на децата и възрастните. Споделих, че съм възхитен от видяното в Голямо Враново и Сливо поле. Районът е пример на толерантност. Съжителстват в разбирателство хора от различни етноси, а децата изцяло са обхванати в образователната система".

Водещи новини

Още новини