Цветанов и кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Асим Адемов посетиха село Черниче

  • 12 май 2019 18:00

  • 592
  • 3
Цветанов и кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Асим Адемов посетиха село Черниче
© ПП ГЕРБ

Днес, заедно с кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община посетихме село Черниче,  сподели във Фейсбук зам. - председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

"Кметът на община Симитли Апостол Апостолов каза, че населението място е реализирало най-много проекти с европейски средства. На свой ред кметът на Черниче Георги Стефанов добави, че благодарение не европейската солидарност са били ремонтирани улици и тротоари, подменена е ВиК мрежата, изграден е парк, направена е била пречиствателна станция", написа още Цветанов.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
592 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.13 | 06:13

3

РИТНАТ В ГЪРБИНАТА ОТ БОКО,ФИЗКУЛТУРНИКА ОБИКАЛЯ НЕМИЛ НЕДРАГ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ КАТО ТЪРСИ СЪЧУВСТВИЕ.ЧЕРВЕНОКОСКАТА Е ПАК С НЕГО,СИГУРНО ЗА УСПОКОЕНИЕ.ТЯ ТРЯБВА ДА Е ПО ГЛУПАВА ОТ НЕГО ЗА ДА НЕ ВИДИ НАЧАЛОТО НА КРАЯ МУ.

Viagrata

2019.05.12 | 21:20

2

Brei,a Club "Babylon" otkrit li e???

Бойк

2019.05.12 | 21:19

1

Само пет ли са симпатизантите в общ.Симитли.Картинките това показват.

Добави коментар

Водещи новини