Цветанов: Не е вярно, че тези избори нямат съществено значение за малките населени места

ГЕРБ
share

Тези избори са тест за стабилността на управлението, за продължаване на европейските секторни политики, за модернизиране на инфраструктурата, на земеделието и за икономиката като цяло.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още сподели той:

"Не е вярно, че тези избори нямат съществено значение за малките населени места като тези в община Черноочене например. През новия програмен период България ще получи много повече средства от ЕС по линия на кохезионната политика. Има ли стабилност в управлението - ще има инвестиции, ще има работни места, ще има икономически растеж и няма да има миграция. С тези думи се обърнах към структурите на ГЕРБ в община Черноочене. Днес ще направя обиколка на Кърджалийско заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и председателя на Народното събрание и областен координатор на партията Цвета Караянчева.

Подчертах, че е важно да запазим своя близък контакт с хората, защото така не се къса връзката помежду ни, запознати сме с проблемите им и работим за тяхното решаване. Обясних, че изборите на 26 май са генерална репетиция за местния вот и допълних, че една победа сега ще ни даде самочувствие за изборите наесен. Бях категоричен, че е крайно време ГЕРБ да има кмет в Кърджалийско, защото без кметове по места политиките на правителството трудно могат да обхванат цялата страна и всяко населено място.

Призовах хората от Черноочене да бъдат активни на изборите и да дадат шанс на знаещите и можещите хора от листата на ГЕРБ и СДС. Отбелязах, че ГЕРБ няма да се подведе по агресивната кампания на БСП, вследствие на която плакати на социалистите бяха залепени върху некролози в Златоград. Ние ще бъдем градивни и ще информираме хората както за свършената работа, така и за ползите от членството в ЕС".

Водещи новини

Още новини