Цветанов в с. Бойница: Няма малко и голямо населено място - всички градове и села се модернизират благодарение на европейската солидарност

  • 07 май 2019 14:53

  • 875
  • 4
Цветанов в с. Бойница: Няма малко и голямо населено място - всички градове и села се модернизират благодарение на европейската солидарност
© ПП ГЕРБ

Няма малко и голямо населено място – всички градове и села се модернизират благодарение на европейската солидарност. Това заяви заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа при посещението си в най – малката община от област Видин – Бойница.

„Дори салонът на читалището, в който сме сега, е ремонтиран именно благодарение на европейската солидарност. Гласувайки на 26 май за представители на България в Европейския парламент, даваме подкрепата си и за местната власт и за правителството. Ако местната власт и правителството не работят заедно, няма как да се получат положителни резултати”, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Искаме разговорът да бъде за Европа, за бъдещето на Европа, за бъдещето на българските региони, за развитието на Видинска област”, заяви Цветанов. Той обясни, че е провел по-рано среща с жители на община Ружинци и е подчертал важността на магистралния път Видин – Ботевград за развитието на видинските общини.

„Това е тема, по която всеки говори, но никой до този момент дори не беше стартирал процедурите. Поехме ангажимент и пътят ще бъде факт, защото е изключително необходим за развитието на Видинска област”, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията бе категоричен, че кметът на община Бойница Анета Генчева има подкрепата на жителите на общината.

„Резултатите от изборите на 26 май ще бъдат ваша оценка и за нейната работа. Аз съм убеден във вашия избор и ви поздравявам за това, че на всички избори ГЕРБ в първа политическа сила в община Бойница”, посочи Цветанов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
875 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ася

2019.05.07 | 21:24

4

Купи ли си апартаменти още станаха ли 10 вече

Драган

2019.05.07 | 15:59

3

Какви градове и села бе, че те не останаха.

asd

2019.05.07 | 15:36

2

европейската солидарност е: от всички ни събират пари за евро вноската, а обратните пари под формата на фондове ги вземат само определени. за цвъки и сие е много изгодна тази солидарност на бедните към бодатите.

ApoloN

2019.05.07 | 15:03

1

Духай цвъки, пед ераст

Добави коментар

Водещи новини