Цветанов откри новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала във врачанското село Згориград

  • 08 май 2019 18:43

  • 970
  • 2
Цветанов откри новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала във врачанското село Згориград
© ПП ГЕРБ

Днес имах удоволствието да участвам в откриването на новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала във врачанското село Згориград. Заедно с мен на събитието бяха кандидатите за евродепутати д-р Иво Ралчовски и Асим Адемов, бившият евродепутат Владимир Уручев, областният координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно и кметът на община Враца Калин Каменов. Това написа на личната си страница във "Фейсбук" председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Благодарение на финансовата подкрепа от правителството - в спортната площадка е положена нова асфалтова настилка, монтирана е еластична мрежа, а теренът е с изкуствена трева. Поставени са нови футболни врати и е монтирано осветление. Старата спортна зала в Згориград е изцяло преобразена. Основно са ремонтиран фасадата, покривната конструкция, първият и вторият етаж на сградата. Подменени са ел.- и ВИК-инсталациите, а помещенията са с нови врати и настилки.

Пред всички присъстващи деца, родители и граждани пожелах на новата придобивка да има по-малко травми и агресия и повече положителни емоции и усмивки. Съобщих, че кметът на община Враца Калин Каменов е поел ангажимент да се направят повече модули, за да се осигури допълнителна многофункционалност на спортните съоръжения.

Благодарих на гражданите, че повярваха в ГЕРБ и избраха Асен Петров за кмет на Згориград и Калин Каменов за кмет на общината, а Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно и Красен Кръстев - за народни представители, за да могат те да защитават интересите им. 
Споделих, че очакванията са магистралата Видин-Ботевград да бъде пусната в експлоатация до 2023 г. В тази връзка призовах хората да гласуват за тези кандидати, които са доказали, че могат да работят в интерес на гражданите и имат конкретни резултати от работата си. Отбелязах, че когато има добра координация в работата на местната, изпълнителната власт и европейските институции - тогава можем да се възползваме от повече възможности и по линия на правителството и европейската солидарност.

Коментирах, че се отделят финансови средства за много политики, в това число и за ремонт на духовните средища. Като пример посочих отпуснатите целеви средства от държавата за ремонт на Врачанската митрополия. Поемаме ангажимент да бъдат отпуснати допълнителни средства и за фасадата на Митрополията", написа още Цветанов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
970 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Потресен

2019.05.08 | 21:39

2

Крадецо гладни и болни хора спортуват ли? Площадки!!! Подигравката е пълна. Изгонете та зи твар крадлива

2019.05.08 | 19:46

1

Спортна зала и площадка построени с финансовата подкрепа на правителството,сиреч с държавните пари,тогава Цветанов и кандидатите на ГЕРБ за евродепутати в качеството си на какви откриват тези обекти и не е ли това доказателство,че с парите на народа се стремят към победа на изборите

Добави коментар

Водещи новини