Цветанов: Нито едно евро в България не идва даром

  • 11 май 2019 18:18

  • 349
  • 2
 Цветанов: Нито едно евро в България не идва даром
© ПП ГЕРБ

"Нито едно евро в България не идва даром, то е благодарение на усилията на правителството и на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП. Няма община в България, която да не се е възползвала максимално от средства, отпускани от държавата и от европейските фондове и да не е преобразила с тях поне част от улиците, сградите, детските площадки и парковете. Това е така заради стабилното управление на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и европейската солидарност", с тези думи се обърна към стотиците граждани, дошли днес в Стамболийски на откриването на изцяло обновената поликлиника зам. - председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това съобщи самият той в личния си профил във "Фейсбук".

"От началото на мандата в общината са усвоени почти 10 милиона лева по различни проекти, а за ремонта на здравното заведение правителството отпусна 813 000 лева. Преди това болницата беше в окаяно състояние, с пропадания и пропуквания, една рушаща се и неугледна сграда, а в момента е неузнаваема. Ремонтът на сградата я превърна в модерно и красиво здравно заведение, което разполага и с рампа за инвалиди с вградено отопление, за да не се заледява през зимата", напомни Цветанов.
"Средствата по капиталовата програма на общината са 250 000 лева, които са крайно недостатъчни за обновяването на поликлиниката и за модернизирането на Стамболийски. Промените са възможни само когато държавата е стабилна и когато правителството с министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г успява с координацията между всички институции да има повече събираемост и така да се разпределят средства за българските общини", отбеляза той.

"Призовавам всички присъстващи да решат за кого да гласуват на 26 на базата на свършената работа в тяхна полза и да не слушат лъжите на опозицията. Споделих надеждата си, че ще подкрепят и кмета Мараджиев за нов мандат, защото успешните, знаещите и можещите трябва да бъдат подкрепяни", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
349 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.11 | 19:17

2

Като не идва даром , защо ги крадете ???

2019.05.11 | 18:26

1

Даром са само тия дето са в джоба ти!

Добави коментар

Водещи новини