Радан Кънев: Който излезе на балотаж срещу Цецка, той ще я бие

share

Дали ще има предсрочни избори е проблем на Борисов, не наш. Той заяви, че ако Цецка Цачева не бъде избрана за президент, ще подаде оставка. Дали на Борисов може да се вярва на думата е отделен въпрос.

Това коментира Радан Кънев в сутрешния блок на Нова телевизия. От една година насам буксуваме на едно място, посочи той. Най-големият грях на Реформаторския блок е това, че още в изборната нощ през 2014 година сдаде политическата си програма. Това, което ме интересува е, ще има ли в България управление, което да движи България напред.

По думите му освен президентската институция, всички останали институции са затънали в блатото.

Според него, за да тръгнат напред нещата трябва българите в страната и българите зад граница да се обединят, трябва да се предотврати партия и държава да се стане едно под еднолично лидерство. Много отдавна сме призовали колегите си да не се поддават на това рекетьорство.

Те не си познават хората зад граница. Хора, които не знаят един западен език, то не може да се оправи на летище, то не си знае хората там, коментира Радан Кънев.

Не случайно Трайко Трайков е кандидат за президент, тъй като българският президент не трябва да се огъва, заяви Радан Кънев.

Борисов хем иска цялата власт, хем не може да я упражнява, това е тъжното, посочи Кънев. Те извадиха най-слабия си кандидат за тези избори, коментира той.

Тези избори са кой ще бие Цецка. Който излезе на балотажа срешу нея - той ще я бие, заяви Радан Кънев.

Водещи новини

Още новини