Симеонов: Кметът на Бургас е изключително неуспешен, градът се прочу като най-добрия за кражби (виде

Булфото
share

Около 6000 подписа бяха внесени в ЦИК за регистрацията на НФСБ в местния вот. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след като връчи подписите.

„Всичко е изрядно и очакваме да излезе регистрацията“, обясни той, цитиран от Фокус.

НФСБ прави регистрация за местните избори сама, защото това е решението на политическия съвет, обясни Симеонов, по думите, на който коалицията Патриотичен фронт е създадена за участие в парламентарните избори и за парламентарната дейност на двете партии НФСБ и ВМРО.

„След като нямаме подобно споразумение за местните избори, съвсем естествено е, че всяка партия се явява самостоятелно, но искам да ви уверя, че навсякъде, където няма различия, партиите ще се явят под формата на голямата коалиция Патриотичен фронт“, допълни той.

По неговите думи на предстоящия местен вот представителите на НФСБ трябва да намерят своето достойно място заради своеобразното доверие, което им е гласувано до момента.
„Доверието, което съм сигурен, че ще бъде още по-разширено в местната власт. Очакваме най-големи успехи там, където имаме най-голяма подкрепа - естествено Бургас“, заяви той.

В отговор на въпрос как на местните избори ще се бори срещу кмета на Бургас Димитър Николов, той коментира: „Не бих желал да съм на негово място на тези избори, защото е изключително неуспешен кмет. Бургас е известен като най-добрият град за кражби и продажби. Очакваме разширяване на присъствието в местната власт доста сериозно“, категоричен бе Валери Симеонов.

Имаме увеличаване на структурите в столицата и на приемането на нашата платформа и програма. Нормално е да имаме добро присъствие в СОС, но колко добро ще разберем на 25 октомври вечерта, допълни още патриотът.

Той за пореден път изтъкна, че Патриотичният фронт не участват в управляващата коалиция, а са партия, която подкрепя програмата на правителството.
„Не сме вкопчени на всяка цена в Народното събрание, за нас е по-важно да предизвикаме процеси, които да доведат до положително развитие в обществено-икономическия живот в България“, заяви той.

Водещи новини

Още новини