Ахмед Доган: Борисов доста често ме сънува и то в сатанински образи

Булфото
share

Имам чувството, че Бойко Борисов доста често ме сънува и то в сатанински образи. Това каза лидерът на ДПС Ахмед Доган след като упражни правото си на глас в столичното 36 СОУ „Максим Горки”, предаде „Фокус”.

„Днес е много важен ден за България от гледна точка на курса на страната, от гледна точка на отърсването от различни изкривени представи за демокрация, от гледна точка на преосмислянето на определени грешки и пропуски, които сме направили, от гледна точка на доминиращия емоционален вот понякога. Избирателят трябва да е наясно, че днес има шанс да започне катарзис”, коментира Доган.

Той заяви, че на всеки час получава данни за изборния процес. Според него избирателната активност е достатъчна от гледна точка на предишния вот, „но това не е достатъчно от гледна точка на поставените цели – демокрация или диктатура, демокрация или несигурност”.

„Убеден съм, че в регионите, в които имаме представители – 20 общини, се забелязва, че активността е по-голяма, отколкото в другите региони. Аз съм вътрешно сигурен, че ще се представят добре. Ще следим изборния процес да няма грешки. За голямо съжаление в някои региони все още се забелязват тенденции на натиск, купуване, рекет”, каза Доган.

Относно думите си, че „нощта е бременна” и коментара на министър-председателя, Доган заяви: „Убеден съм, че ще дойде време, и това време наближава според мен, много специално и отговорно ще говорим за личността на премиера”.

"Не може да се иска нищо за нещо", подчерта Доган.Символично казах, имах предвид една въздушна целувка, т.е. демокрацията няма цена. Тази целувка е по-скоро от цялата активност на всички избиратели в страната, че са уловили и са разбрали смисъла на посланието. Това е дълбокият смисъл на целувката”, коментира Доган.

Водещи новини

Още новини