Плевнелиев: Стигат ни десетки години социализъм

Булфото
share

Стигат ни десетки години социализъм в Смолян, стигат два мандата на БСП в президентството, заяви на предизборна среща в Смолян кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев.

Според него кандидатът на ГЕРБ за кмет на родопския град Николай Мелемов ще бъде добрият стопанин на Смолян.

"Бях добър министър на регионалното развитие, искам да бъда най-добрият президент на регионалното развитие, защото Европа е на регионите", посочи кандидат-президентът.

Смолян ще има президент войвода и вицепрезидент родопчанин, каза кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Маргарита Попова. Тя призова симпатизантите от препълнената зала на Родопския драматичен театър да гласуват в неделя за едно по-добро бъдеще за Смолян.

Продължаващият на балотаж за кметското място Николай Мелемов заяви, че Смолян ще тръгне по нов път, по пътя на възраждане на този град. На 23 октомври направихме първата крачка, много хора повярваха, че ще променим статуквото и заедно ще вървим напред, посочи депутатът Николай Мелемов.

Той прогнозира, че на предстоящия балотаж втората стъпка на смолянчани към възраждане на града ще бъде още по-решителна и безапелационна.

Според Николай Мелемов ГЕРБ запазва доверието на хората и вече трети избори побеждава в община Смолян и в областта.

Водещи новини

Още новини