Росен Плевнелиев: Печелим от позитивната си кампания

Булфото
share

Политиците от миналото на България не са си научили урока – българите са консервативни хора, които не могат да бъдат впечатлени с плюене и негативна енергия. Именно от това печели ГЕРБ, като води позитивна кампания.

Това каза пред журналисти кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев по време на среща с жители на столичния квартал „Люлин”.

На въпрос, какво ще промени в президентската институция, ако стане държавен глава, Плевнелиев отговори: „Ще търсим пълната прозрачност за решенията и действията на президентската институция. Ще търсим външна политика, която работи в интерес на българската икономика. В интерес на „произведено в България”. Ще надграждаме успеха на нашите сънародници в чужбина и ще държим винаги отворена вратата за тях. Преди всичко - ще търсим дългосрочни планове и приоритети, независимо кой е на власт. България не може винаги да започва от нулата. Очакваме, че енергийната независимост, чистото море, туризмът, земеделието, пътната инфраструктура, регионалното развитие всичко, свързано със социално-икономическото развитие, културното и духовно развитие – ние вече строим 13 музея в България, това да бъде тотален приоритет независимо кой е на власт”.

Кандидат-президентът на ГЕРБ, че ще работи за това българите сами да могат да си изкарват парите, регионите сами да се развиват.

Не трябва да се работи на парче, а целенасочено с национална стратегия „България 2020", посочи той.

Водещи новини

Още новини