Доган към избиратели: Променете мутренския модел!

Булфото
share

Повече от 400 души препълниха залата в Казанлък на предизборното събрание на ДПС, на което присъстваха лидерът на движението Ахмед Доган и Централния лъч на предизборния щаб на ДПС, в който влизат зам.-председателите на ДПС Христо Бисеров, Филиз Хюсменова, Алиосман Имамов и Лютви Местан, който е народен представител от старозагорския избирателен район, народните представители Искра Михайлова и Нигяр Джафер, секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ, както и лидерът на Младежко ДПС Джейхан Ибрямов и зам.-областният председател на ДПС Варна Кадир Кадир, за да подкрепят областния председател на ДПС Стара Загора и кандидат- кмет на община Казанлък Халил Летифов, който е с номинация от младежката организация на движението, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места.

Пълната зала посрещна ентусиазирано народния представител от Стара Загора Лютви Местан. Той отбеляза, че точно в Стара Загора ДПС е направила един от най- големите си пробиви през 2009г., когато е избран депутат от Движението за права и свободи от областта.

„Имам една мечта- ДПС да има кметове поне в две общини от Стара Загора, като на първо място е община Казанлък” каза заместник- председателят на ДПС. Той приветства областния лидер и кандидат за кмет Халил Летифов за това, че има дързостта и смелостта да се кандидатира за кмет на тази знакова община и пожела успех на всички кандидати за общински съветници и кметове на населени места в общината, пише на сайта си ДПС.

Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС ние гласуваме против ГЕРБ и Атака.

„Защото това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница, то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук, които сме дошли с Централния лъч на г-н Доган, никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани, заяви старозагорският депутат и допълни: „Но протводействието на всичко това е в силата на бюлетината!”.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган се обърна специално към кандидата за кмет Халил Летифов като към представител на младежите, като каза, че „за да решаваме проблемите на бъдещето, ние залагаме на предстоящето на бъдещето, а това са младите хора”.

„Тази младежка организация, която има ДПС и наброява над 25 хиляди души, е в основата на формирането на пътя, по който ще се развиваме” отбеляза Доган и допълни, че разчита на това, че българският избирател винаги е имал усет, доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат и призова:

„Направете всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната!”

Водещи новини

Още новини