Каролев: Софийският бюджет се разпилява неефективно заради корупция

share

Владимир Каролев, кандидат за кмет на София на ПП НДСВ, присъства на представянето на кандидата за кмет на НДСВ за село Мрамор Кирил Марков, съобщиха от предизборния щаб.

Марков е строителен техник и собственик на малка семейна строителна фирма. Председател на училищното настоятелство в село Мрамор. Той представи основните приоритети в развитието на селото сред които са реновиране на инфраструктурата и училището.
На площада пред кметството на село Мрамор Владимир Каролев подчерта, че основната му мотивация да се кандидатира за кмет на София е бавното развитие на града и нерешаването на проблеми, които са известни от години, като чистотата, състоянието на улиците, парковете, градинки и междублокови пространства, градския транспорт, бездомните кучета, тежката бюрокрация в кметството и общинските структури, политическите назначения в общинските фирми.

Владимир Каролев каза пред жителите на село Мрамор, че бюджетът на София въобще не е малък но се разпилява частично по неефективни проекти и поради корупция. Каролев подчерта, че едно от основните му предимства пред останалите участници в кметската надпревара за София, е дългогодишният му успешен опит и работа в областта на финансите и управлението на проекти, както в България, така и в чужбина.

„Няма да се оправдавам с липсата на пари – ще се видим отново през ноември, вече като кмет на София”, завърши Каролев.

Водещи новини

Още новини