Близнашки: Да излезем да гласуваме. На България й е нужно силно политическо правителство (видео+сним

Булфото
share

Служебният премиер Георги Близнашки гласува в Столичната гимназия „Джон Атанасов“ заедно със съпругата си и дъщеря си, предаде репортер на novini.bg.

„Мисля, че и природата е благосклонна в този хубав ден за българската демокрация. Да излезем и да гласуваме“, призова той.

„Точно 2 месеца управляваме страната и основното ни задължение беше да организираме парламентарните избори за 43 - то НС. Протече една спокойна предизборна кампания, както и към този момент ситуацията в страната е спокойна. Всички изборни секции отвориха на време и се надявам изборният ден да завърши така“, заяви той.

Близнашки заяви, че гражданите са суверена и те ще определят кой ще ги управлява. „Твърдо заявявам, че на България й е нужно едно силно политическо правителство, избрано от народа, тъй като предстоят сериозни реформи, за да се стабилизира страната“, каза той.

„Ние ще продължим да изпълняваме нашите задължения. Няма да абдикираме докато не бъде избрано такова правителство, но смятам, че страната не може да се управлява повече от служебен или експертен кабинет“, заяви още Георги Близнашки.

Водещи новини

Още новини