Близнашки: Да оставим прокуратурата да работи спокойно

  • 13 юни 2013 18:00

  • 1220
  • 0
Близнашки: Да оставим прокуратурата да работи спокойно
©

"Изборите приключиха. В хода на изборите винаги има повод за сблъсъци, но истерията продължава да се нагнетява", каза в ефира на предаването "Лице в лице" по БТВ Георги Близнашки.

"Напрежението продължава. Много е опасна тази тенденция. Съдебната власт трябва да бъде оставена да повдигне каквито претенции има и да работи в една спокойна обстановка", заяви той. "Нека да се повдигнат обвиненията срещу довчерашните управляващи в една нормална обстановка", добави Близнашки.

"Твърде много обществени фигури станаха говорители. Много е опасно това", поясни той.

Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска защити все пак ГЕРБ и припомни, че точно те първи са разбили престъпността в България. Той не пропусна да отбележи, че преди ГЕРБ, управляващите са канили престъпните босове на срещи, за да ги предупреждават.

Случващото се в момента не продължава след 22 години демокрация, а за съжаление сега започва, заяви от своя страна Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1220 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини